Fri frakt till Sverige

Återbetalningspolicy


Lämna tillbaka
Inte helt nöjd med de produkter som du har beställt?
Synd, men det kan naturligtvis hända! Om varorna uppfyller ett antal villkor kan du alltid returnera dem till oss. Naturligtvis återbetalar vi köpeskillingen senare. Vi vill att du berättar varför paketet returneras så att vi alltid kan förbättra vår kvalitet. Av detta skäl bör alltid ett returformulär fyllas i. Kontakta vår kundtjänst för returformuläret. Inkludera returformuläret i paketet så att vi kan behandla det.

Byta
De beställda produkterna kan bytas mot andra produkter. Vi rekommenderar att du returnerar ditt köp. Om den returnerade produkten uppfyller villkoren. Kommer den nya produkten att skickas.

Returpolicy
Returen kan göras inom 14 dagar.
Produkterna måste vara i sitt ursprungliga skick och ha originaletiketter och taggar.
Förpackningen får inte skadas och måste levereras i sitt ursprungliga skick.
Varorna som ska returneras innehåller inga användarspår.
OBS! Tyvärr, om de returnerade produkterna inte uppfyller dessa villkor, kommer vi inte att kunna behandla din retur. Vi förbehåller oss rätten att vägra returnerade produkter om det finns någon misstanke om att produkten redan har använts eller skadats utan vårt eget fel.

Se alltid till att ditt paket har en spårningskod. Förlorade returer återbetalas inte utan bevis på leveransen med spårningskod. Att skicka din retur på post utan spårningskod sker på egen risk.

Fraktkostnader för retur är på din bekostnad.

När vi har mottagit din returnerade produkt kommer vi att kontakta dig via e-postbekräftelse. Köpbeloppet återbetalas till ditt konto inom några dagar efter att du har behandlat din retur.
Om du fortfarande inte har fått svar efter en vecka, vänligen kontakta oss på

info@plexxia.com och ange ditt beställningsnummer.

OBS! Fraktkostnaderna när du returnerar ditt paket gäller alltid för ditt eget konto