Fri frakt till Sverige

F.A.Q.


OFTA STÄLLDA FRÅGOR:

Hur kan jag betala för mina varor?
Vi håller på att införa kontantlösa transaktioner med tanke på den rådande pandemin. Du kan betala med ditt kreditkort, Creditcard eller Klarna.

Är min beställning bekräftad?
När du har betalat får du en orderbekräftelse via e-post från oss. Detta innebär att vi nu behandlar din beställning. När du gör en beställning ska du se till att den är slutgiltig och med fullständig adress för att undvika olägenheter.

När kommer jag att få min beställning? Leveranstiden tar 10-20 arbetsdagar.

Hur vet jag var min beställning finns?
Du kommer att få en e-postbekräftelse från oss med ditt spårningsnummer. Du kan spåra den här (infoga länken Spåra din beställning från respektive butiks webbplats).

Varifrån kommer min beställning?
För att säkerställa att vi kan ta ut rättvisa priser för våra produkter har vi beslutat att skicka produkterna till dig direkt från vår utländska leverantör. På så sätt kan vi spara enorma kostnader för lagring, transport och förpackning och i stället erbjuda dig produkterna till ett rimligt pris.

Kan jag avbryta min beställning?
Om din beställning redan är på väg till dig kan vi inte avbryta den eftersom vi redan har haft kostnader för att skicka och packa din beställning från lagret. Om du vill annullera din beställning bör du göra det innan du får spårningsinformation från oss. Avbokningen kommer att bekräftas av vår personal. Jag är inte nöjd med min beställning.

Hur kan jag returnera den?
Vi vill gärna veta varför du inte var nöjd med din beställning. Skicka ett mejl till oss så gör vi vårt bästa för att hjälpa dig. Observera att returavgiften står på din bekostnad eftersom vi redan erbjuder gratis leverans när du beställer. Vänligen vänta på att din returetikett skickas av vår personal innan du skickar tillbaka varan. Vi kommer inte att kunna återbetala dig om du returnerar varan till fel adress. Observera att vi av hälsoskäl inte kan ta emot returer av våra hygienprodukter.

Returen måste skickas utanför Sverige.

Jag har avvisat min leverans. Var är min återbetalning? För varor som avsiktligt avvisas vid leverans kan vi inte ge dig någon återbetalning eftersom dessa beställningar inte returneras till vår anläggning utomlands. Om du inte vill behålla produkten kan du returnera den till den returadress som vi tillhandahåller, men returavgiften står på din bekostnad.

Fler frågor? Skicka gärna ett e-postmeddelande till oss på (butikens e-postadress). Vår personal hjälper dig mer än gärna.