Fri frakt till Sverige

UKK


- Kuinka voin palauttaa Plexxia-tuotteeni? Voit palauttaa tuotteesi 14 päivän sisällä. Huomaa, että tuotteen on oltava alkuperäisessä jälleenmyyntikunnossaan. Asiakas maksaa lähetyskulut tuotteen palauttamisesta. Ota yhteyttä käyttämällä jotakin verkkosivustomme yhteydenottovaihtoehtoa, ja asiakaspalvelutiimimme auttaa sinua mielellään. - Sain viallisen tai väärän tuotteen. Jos et ole tyytyväinen tuotteeseen tai jos olet saanut vahingoittuneen tuotteen, teemme kaikkemme ongelman ratkaisemiseksi. Asiakastukitiimimme on käytettävissä auttamaan sinua edelleen. Ota yhteyttä meihin käyttämällä verkkosivustomme yhteystietoja. - Mitä maksutapoja sinulla on? PayPal Luottokortti HETI


- Missä maissa Plexxia toimittaa tuotteita? Plexxia toimittaa tuotteita Suomessa. - Kuinka kauan kestää pakettini saaminen? Lähetämme tavarat yleensä 24 tunnin sisällä. Lähetyksen jälkeen tuotteesi saapuu kotiisi 10-20 työpäivän kuluessa. - Mistä voin ostaa Suomen tuotteita? Suomen tuotteita on saatavana vain tämän verkkokaupan kautta. Siksi voimme taata sinulle parhaan hinnan

- ja välttää tarpeettomia marginaaleja välittäjille, jotka nostavat myyntihintaa.

- Entä toimituskulut ja palautukset? Tarjoamme toimituksen seurantanumerolla. Palautukset hyväksytään 14 päivän kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Palautuskustannuksia ei kateta.

- Onko tällä verkkosivustolla maksaminen turvallista? Voit olla täysin varma, että kaikki ostokset täällä ovat turvallisia. Työskentelemme turvallisen maksuympäristön kanssa.


- Kuinka voin seurata pakettiani? Voit tarkastella tilauksesi seurantatietoja napsauttamalla meiltä saamassasi sähköpostissa olevaa linkkiä. Aihe "Tilauksesi on lähetetty". Voit myös antaa seuranta- ja jäljitysnumerosi manuaalisesti osoitteessa www.17track.net.

- Kuinka tilaukseni lähetetään? EMS lähettää kaikki tuotteemme sarjanumerolla ja toimitetaan pienessä kuplamuovissa tai pahvilaatikossa. - Jotain on vialla tilauksessani, mitä minun pitäisi tehdä? Ota yhteyttä osoitteeseen info@Plexxiacom tai yhteydenottosivun kautta ja teemme kaikkemme ongelman ratkaisemiseksi mahdollisimman pian.

- Mikä on palauttamispolitiikkasi? Tarjoamme 14 päivän rahanpalautustakuun. Jos et ole 100% tyytyväinen ostokseesi, ota meihin yhteyttä osoitteessa info@Plexxia.com 14 päivän kuluessa tuotteen toimittamisesta ja autamme mielellämme palauttamaan tilauksesi hyvitystä varten.