Fri frakt till Sverige

RETUR- OCH ÅTERBETALNINGSPOLICY


RETURPOLICY

Tillstånd

Vi accepterar endast returer inom 30 dagar efter köpet. Varorna måste vara i originalskick med alla förpackningar, etiketter och taggar intakta. Vi förbehåller oss rätten att neka en retur om varan inte är i originalskick. Efter denna period betraktas alla försäljningar som slutgiltiga och returer accepteras inte. Vi rekommenderar starkt att du kontrollerar dina varor vid mottagandet för att säkerställa att de uppfyller dina krav.

Returförfarande

För att initiera en retur, vänligen kontakta oss på info@plexxia.com med ditt ordernummer och anledningen till returen. Vi kommer att ge dig instruktioner om hur du går tillväga. Se till att du följer instruktionerna och returnerar varan till rätt adress.

Returer sker utanför Sverige.

Du är ansvarig för att skicka varan till oss. Returnera inte någon vara utan att först ha fått vårt godkännande.

Retur till fel adress

Observera att om varan returneras till fel adress kommer vi inte att kunna göra någon återbetalning. Det är ditt ansvar att se till att du kontaktar oss för instruktioner och inte skickar returer utan vårt tillstånd.

Krav för hantering av returer

För att vi ska kunna behandla din retur behöver vi ett returbevis från den kurir du använde. Vänligen skicka oss kurirens faktura eller fraktsedel, som ska innehålla spårnings-ID, avsändningsdatum och den returadress som använts.

Vi kan inte behandla din retur utan detta returbevis. Det är ditt ansvar att se till att du får detta returbevis från kuriren och att du skickar det till oss i tid.

Återbetalning

Om din retur bekräftas kommer återbetalning att ske till det ursprungliga betalningssättet inom 7-10 arbetsdagar efter mottagandet av den returnerade varan.

Fraktkostnader

Fraktkostnader återbetalas inte och du är ansvarig för att betala dina egna fraktkostnader för att returnera din vara.

Artiklar som inte återbetalas

Av hälso- och säkerhetsskäl är vissa artiklar undantagna från retur. Dessa inkluderar, men är inte begränsade till, underkläder, badkläder, öppnade personliga hygienartiklar (såsom hårtorkar, läppstift, elektriska rakhyvlar etc.) och tandvårdsprodukter (såsom löständer eller munskydd).

Vi rekommenderar starkt att du kontrollerar all produktinformation och storlek noggrant innan du gör ditt köp. Om du har några frågor om huruvida en vara kan returneras, vänligen kontakta oss innan du gör ditt köp.

 

ERSÄTTNINGSPOLICY

Godkännande

Försäljningen anses vara slutgiltig och varan anses vara i gott skick efter 14 dagar från mottagandet. Därför rekommenderar vi starkt att du kontrollerar dina varor vid mottagandet för att säkerställa att de är i tillfredsställande skick.

Vi förbehåller oss rätten att avgöra om du är berättigad till återbetalning. Om vi anser att en återbetalning är lämplig kommer den att behandlas i enlighet med vår policy. Om vi däremot bedömer att en återbetalning inte är lämplig kommer vi inte att kunna erbjuda någon sådan.

Skadade eller defekta varor

Om du får en skadad, felaktig eller defekt vara från vår webbplats kommer vi att erbjuda en återbetalning eller ett byte för att initiera en återbetalning eller ett byte. Kontakta oss inom 24 timmar efter mottagandet av din beställning på info@plexxia.com med ditt beställningsnummer och en kort beskrivning av problemet.

Vi förbehåller oss rätten att avgöra om du är berättigad till återbetalning. Om vi anser att en återbetalning är lämplig kommer den att behandlas i enlighet med vår policy. Om vi däremot bedömer att en återbetalning inte är lämplig kommer vi inte att kunna erbjuda någon sådan.

Krav för behandling av återbetalningar eller byten

Vi kräver att vissa bilagor som bilder eller videor skickas till oss inom 14 dagar efter mottagandet av varan för att hjälpa oss att validera problemet. Det är viktigt att notera att om vi inte får de nödvändiga bilagorna eller om kunden inte samarbetar med att tillhandahålla dem, kommer vi inte att kunna behandla återbetalningen eller utbytet.

Återbetalning eller ersättning

Om din reklamation godkänns kommer du att få en bekräftelse från oss. Vi kommer att erbjuda dig antingen en återbetalning eller en ersättningsvara, beroende på varans tillgänglighet och dina preferenser.

Återbetalning sker till det ursprungliga betalningssättet inom 7-10 arbetsdagar efter mottagandet av den returnerade varan
.

Vägran att leverera

Vi kan inte återbetala dig för varor som avsiktligt har avvisats vid leverans eftersom dessa beställningar inte returneras till vårt lager. Om du inte vill behålla produkten kan du returnera den till den returadress som vi har angett.