Fri frakt till Sverige

Takuu


Jos ette ole tyytyväinen vastaanotettuun tilaukseen, ole hyvä ja ota meihin yhteyttä. SverigeSmiles-sivustolla pyrimme parhaamme että asiakkaat olisivat 100% tyytyväisiä meiltä ostamiin tuotteisiin. Jos sinulla on ongelmia toimituksen tai tuotteen kanssa, otathan meihin yhteyttä alla olevan lomakkeen avulla, niin tiimimme auttaa sinua välittömästi.

Tästä löydät usein kysyttyjä kysymyksiä palautusten suhteen:

1. MIKÄ ON PALAUTUSAIKA?

Voit palauttaa tuotteen 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta.

2. Kauanko rahan takaisin saaminen kestää?

Hyvitys suoritetaan samalla maksutavalla, jota asiakas käytti maksaessa. Kun olemme vastaanottaneet palautuksen, se tarkistetaan ja varmistetaan että lähetystä ei ole aukaistu. Kaikkien asiakkaiden tulee ottaa meihin yhteyttä kun pakkaus on palautettu ja antaa meille seurantatiedot, jotta voimme hoitaa hyvityksen. Huomio: Useimmat rahoituslaitokset tarvitsevat keskimäärin 3–5 työpäivää hyvityksen suorittamiseen.

3. Miksi kauneus- ja terveystuotteita ei saa palauttaa?

Kauneus- ja terveystuotteita pidetään hygieeni tuotteina. Suhtaudumme hygieniaan ja yleiseen turvallisuuteen vakavasti emmekä salli kauneus- ja terveystuotteiden palauttamista kaikkien asiakkaidemme turvallisuuden vuoksi. Myös muut kauneus- ja terveystuotteiden toimittajat eivät salli tavaroiden palauttamista samasta syystä

4. Onko minun maksettava paluu lähetyksistäni?

Kyllä, kaikki asiakkaat ovat vastuussa palautus kustannuksista. Suosittelemme, että lähetät palautetut tavarat mahdollisuudella seurata pakettia, koska emme voi olla vastuussa kadonneista palautetuista tavaroista.

5. Voinko palauttaa tuotteeni ottamatta yhteyttä sinuun?

Sinun on otettava yhteyttä meihin ennen palautus erän lähettämistä, koska palautusosoite voi vaihdella tilauksesi lähtöpaikan mukaan.

6. MITEN SAAN TEIHIN YHTEYTTÄ?

Voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen info@plexxia.com tai oheisen linkin avulla. Tiimimme Plexxia työskentelee 7 päivää viikossa 24 tuntia vuorokaudessa. Takaamme vastauksen aina 24 tunnin sisällä ja autamme mielellämme!

7. Tilaukseni on vahingoittunut, mitä minun pitäisi tehdä?

Jotta voimme auttaa sinua nopeimmin, liitä muutama kuva, joka osoittaa tuotteen huonolaatuisen tai vahingoittuneen osaan. Optimaaliset valokuvat ovat tasaisella, hyvällä valolla, missä virheet ovat selvästi näkyvissä. Käytämme näitä tietoja auttaaksemme sinua tilauksessasi ja estämään virheitä tulevaisuudessa.


Jos olet saanut vahingoittuneen tai viallisen tuotteen, ota meihin yhteyttä 14 päivän kuluessa tuotteen vastaanottamisesta.