Fri frakt till Sverige

Peruuttamisoikeus


Plexxia haluamme, että kaikki asiakkaamme ovat täysin tyytyväisiä ostoksiinsa! Ymmärrämme kuitenkin, että verkkokaupoissa ei aina mene suunnitelmien mukaan, joten nämä yksinkertaiset vaiheet ja vinkit auttavat sinua. Käsittelemällä maksusi ja tekemällä tilauksen kanssasi hyväksyt seuraavat ehdot ja ehdot koskien ostosi palauttamista.

Voit palauttaa tilauksesi enintään 14 päivän kuluessa, ja varmistamme, että ostosumma saapuu tilillesi 5 työpäivän kuluessa.

Palautuskäytäntömme:

Tuotteet on palautettava kulumattomina, pesemättöminä, kaikki liput ja alkuperäinen pakkaus.
Tuotteissa ei saa olla hajusteita, väriaineita, itseruskettavia aineita, meikkiä tai savua. Tuotteet, jotka eivät täytä näitä vaatimuksia, palautetaan ostajalle.
Hygieniatuotteita, kuten hiusharjoja ja partakoneita, ei voida palauttaa, jos niitä ei käytetä.
Tiimimme tarkistaa palautuksen saapuessaan ja pidättää oikeuden hylätä palautus, jos se ei täytä vaatimuksia. Lähetys lähetetään sitten takaisin lähettäjälle.
Palautuksen kustannukset vastaa asiakas.
Helppo palautus 3 helpossa vaiheessa

Vaihe 1: Lähetä sähköpostia etukäteen osoitteeseen info@leppie.de aikomuksena vaihtaa tai palauttaa tuote 14 päivän kuluessa tilauksen vastaanottamisesta.
Vaihe 2: Lähetä tuotteet yhdessä täytetyn palautuslomakkeen kanssa palautuslomakkeen osoitteeseen, josta ilmoitamme sinulle sähköpostitse. Varmista, että olet lisännyt seuranta- ja jäljityskoodin pakkaukseen. Lähettäjänä olet vastuussa, emmekä siksi halua väärinkäsityksiä.
Vaihe 3: Vastaanota ostosumma pankkitilillesi
Heti kun olemme vastaanottaneet paketin, varmistamme, että ostosumma on saatu tilillesi 5 työpäivän kuluessa.